خانواده مفید

🔰 #گوشت_اردک ؛ خواص و روش پخت

مصطفی محمدی علوی حسینی | شنبه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۰۶:۳۹ ق.ظ | ۰ نظر

🔹بط یا اردک گوشت بسیار گرمی دارد بطوریکه در کتاب مخزن الادویه ذکر شده است "گرمترین طیور اهلی" است.
🔸در بدن افراد سردمزاج می تواند احداث گرمی کند و در بدن گرم مزاجان ایجاد تب نماید.
🔹این گوشت، کثیرالغذا است و خون غلیظی تولید می کند و دیرهضم و نفاخ است.
🔸اگر خوب هضم شود بدن را فربه می کند و مبهی است، یعنی افزایش میل جنسی ایجاد می کند ولی اگر هضم خوبی نیابد یا خوب پخته نشود سبب سردرد و نفخ می گردد.
🔹برای بیماران قلبی و سرفه و گرفتگی صدا، دل درد مزمن و لکنت زبان و دردهای بدن که ناشی از سردی است، مفید است.
🔸 پیه آن بهترین و بانفوذترین پیه برای روغن مالی بدن است و گرم و لطیف و محلل است.

🌀روش پخت:

💠برای پخت این گوشت باید دو سه بار با آب جوشاند و آب آنرا دور ریخت تا زهومت آن (طعم ماهی و بدطعمی) زایل شود، سپس با سیر و پیاز و ادویه گرم بخصوص زنجبیل طبخ شود.
💠افزودن یک قاشق سرکه یا سکنجبین موقع طبخ به رفع مضرات آن کمک می کند. ادویه مصلح گوشت اردک، سُداب و کرفس و پونه است.
💠 با گوشت اردک می توان اسفیدباج درست کرد؛ گشنیز و کرفس و سُداب و پیاز و سیر خشک را در جوف آن می نهند و با نخود و تره و دارچین خوب می پزند و از خواص بی نظیر این اسفیدباج بهره مند می گردند.

⚠️ دقت کنید خوردن گوشت اردک وحشی یا صحرایی در کتب طب سنتی ایران منع شده است.

🖊دکتر محبوبه ابریشم‌کار ( متخصص طب سنتی ایران)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

مشاهده مطلب در کانال

  • مصطفی محمدی علوی حسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی