#سیر از مواد غذایی دارای درجه گرمی بالا می باشد فلذا مصرف آن به عموم افراد توصیه نمی شود.
مصطفی محمدی علوی حسینی |
پنجشنبه, ۲۴ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۲۹ ب.ظ |
۰ نظر
به منظور کاهش #عوارض آن بهتر است به آن #سرکه بیافزایید و به صورت سیر ترشی مصرف نمایید.
زیرا سردی سرکه اوج گرمی سیر را می شکند، علاوه بر این، خواص سرکه نیز به آن افزوده می گردد.
👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃
[عکس 1280×997]
- ۹۸/۰۵/۲۴