خانواده مفید

⭕️اربابان گمراهی

مصطفی محمدی علوی حسینی | يكشنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۰۷:۱۰ ق.ظ | ۰ نظر

- -

💢نقد افکار استاد غفاری

✍️بخش دوم

👤غفاری از سال ۱۳۹۲ جلسات عرفانی خود را در مسجد امام صادق (ع) واقع در شهرک صادقیه قم آغاز می کند. در همین دوران مدعی می شود که آیت الله بهجت پس از شنیدن نام خانوادگی او، به وی گفته که ما هرچه کشیدیم از دست عباسی ها بوده است. بنابراین از اطرافیان می خواهد که وی را با نام خانوادگی غفاری صدا بزنند.

🔻از اواخر سال ۱۳۹۴ به خاطر مخالفت برخی طلاب و هیئت امنای مسجد، جلساتش را به مسجد حضرت زینب (س) در خیابان هفت تیر منتقل نموده و پس از مدتی به مسجد رضائیه در میدان سعیدی می رود. جلسات ثابت غفار عباسی شامل برنامه های زیر می باشد:

۱- جلسات درس اخلاق (ظهر پنجشنبه)، ۲-قرائت حدیث کسا (شب های جمعه)،
۳-جلسات ویژه بانوان (یکشنبه ها) ،
۴-جلسات (دوشنبه ها) با موضوع شرح غزلیات حافظ بر اساس کتاب جمال آفتاب مرحوم سعادت پرور (مشهور به جلسات جمال). دو جلسه اول در مسجد رضائیه برگزار می شود؛ و جلسات جمال در محلی که بین مریدان به دارالتوحید مشهور است برگزار می شود.

💢غیر از این جلسات ثایت غفار عباسی در شهرهای مختلف به عنوان استاد اخلاق و با عنوان شاگرد برجسته آیت الله بهجت دعوت می شود. همچنین اردوهای مختلف یک یا چند روزه با حضور غفاری و مریدانش برگزار می شود؛ که از آن جمله می توان به اردوهای مشهد، سفر به شیراز و زیارت مقبره حافظ، سفر به مشهد اردهال، سفر به یادمان های دفاع مقدس در قالب اردو راهیان نور و ... اشاره کرد.

💢پس از مدتی از آغاز فعالیت جدی غفاری، جمعی از طلابی که در اطراف وی جمع شده بودند شروع به فعالیت های تشکیلاتی پیرامون غفارعباسی کردند. عمده این فعالیت ها در مرکزی با عنوان عماران متمرکز بود و جلساتی نیز با شخص غفاری در محل این مجموعه برگزار می شد. البته گویا پس از مدتی دیگر مرکز عماران فعالیت جدی ندارد ولی حلقه تشکیلاتی پیرامون غفارعباسی همچنان فعال است.

💢از جمله فعالیت های مهمی که توسط تیم تشکیلاتی غفارعباسی تاکنون صورت گرفته است را می توان در موارد زیر خلاصه کرد: تاسیس مرکز حفظ و نشر آثار استاد غفاری (با عنوان آل کسا) ، راه اندازی گروه های تلگرامی متعدد جهت نشر مطالب غفار عباسی ، تشکیل محافل خصوصی مریدان غفاری در شهرهای مختلف و تعیین مسئول برای این محافل، تعیین سرگروه برای هر مدرسه علمیه در قم که مسئول اطلاع رسانی و مدیریت طلاب مرید غفارعباسی در آن مدرسه علمیه است، ساخت کلیپ های صوتی و تصویری از بیانات و برخی فعالیت های عباسی ، تدوین و چاپ کتاب به نام غفار عباسی.

💢تشکیلات غفار عباسی تحت عنوان مرکز حفظ و نشر آثار استاد غفاری از اواسط سال ۱۳۹۶ کتاب هایی را با نام غفار عباسی منتشر نمودند. این کتاب ها، متن پیاده شده سخنرانی های غفارعباسی است، که توسط برخی مریدان وی تصحیح و تنقیح شده است.

💢تا قبل از چاپ این کتاب ها، غفار عباسی مریدان خود را به کتاب بدایه السلوک ارجاع می داد. این کتاب توسط رحیم حسن زاده (از مریدان اصلی غفار عباسی) و با توصیه وی نوشته شده است. این کتاب ظاهرا با هدف تبیین مسیر سلوکی علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور تالیف شده است، منتهی در جای جای این کتاب بدون این که اسمی از غفار عباسی برده شود، با عبارت "یکی از شاگردان برجسته آیت الله سعادت پرور" به ذکر مناقبی از غفار عباسی پرداخته است.

✍ادامه دارد

#طرح_ماهان
➖➖➖
✅گاه‌نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm

مشاهده مطلب در کانال

  • مصطفی محمدی علوی حسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی