🔰 کشک ؛ منبعی غنی از کلسیم
🔹کشک در متون طب ایرانی به نام "اَقط" آمده است و ذکر شده است که از مواد ته نشین شده از دوغ یا از آب ماست تهیه می شود.
🔸این فرآورده لبنی غنی از کلسیم است و با وجود دیرهضم بودن و نفاخ بودن، می توان با تدابیری آنرا اصلاح نمود.
🔹کشک دارای مزاج سرد و خشک است و برای افرادی که از گرما رنج می برند یا دچار بیماریهای نوع گرم هستند مفید است. ی
✅ک پیشنهاد عملی برای استفاده از خواص بی نظیر این غذا برای رفع گرما، استفاده به عنوان آب دوغ خیار است.
کشک را در مخلوط کن به حالت مایع دربیاورید و با گل سرخ و زیره و نعناع و کشمش و سیر و یک عدد خیار و گردو مخلوط کنید و بگذارید مدتی بماند و به عنوان غذایی لذیذ با نان میل کنید.
👆این غذا برای اطفال بسیار مناسب است و اگر با سیر فراوان تهیه شود می تواند سبب از بین بردن انگل شود.
🖊دکتر محبوبه ابریشمکار ( متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈
- ۹۸/۰۶/۱۱